Dimarts, 2 març 2021
10.7 C
Lloret de Mar
Francisco Pastor

El PSC de Lloret organitza avui un debat virtual sobre “emergència climàtica global i transició ecològica”

La webinar comença a les 18h per zoom i youtube live.

Francisco Pastor

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

El PSC de Lloret de Mar organitza un debat virtual aquest dijous sobre “emergència climàtica global i transició ecològica” a Lloret de Mar. Hi participarà la plataforma SOS LLORET -amb Jordi Palaudelmàs, un dels portaveus-; a més de Rosa Alarcón, regidora de l’Ajuntament de Barcelona i secretària de Transició Ecològica del PSC; i Àlex Parera, coordinador científic del projecte DIVA de Barcelona, a més de ser graduat en Ciències del Mar.

El debat virtual, que es duu a terme en format de webinar a través de la plataforma ZOOM, és avui dijous, a partir de les 18 hores. Estarà presentat i moderat per Francisco Pastor, el portaveu i regidor del partit a l’Ajuntament de Lloret. Ell mateix explica que “estem en un moment de transició ecològica i emergència climàtica, i volem saber com afecta la crisi de la COVID-19”.

La webinar del PSC es fa per zoom i youtube vive. El partit anuncia que farà més debats virtuals, centrats en diferents aspectes com l’economia o l’educació, a fi “d’aportar solucions per poder millorar Lloret de Mar”.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica