27.2 C
Lloret de Mar
Francisco Pastor

El PSC de Lloret organitza avui un debat virtual sobre “emergència climàtica global i transició ecològica”

La webinar comença a les 18h per zoom i youtube live.

Francisco Pastor

Darreres Notícies

El PSC de Lloret de Mar organitza un debat virtual aquest dijous sobre “emergència climàtica global i transició ecològica” a Lloret de Mar. Hi participarà la plataforma SOS LLORET -amb Jordi Palaudelmàs, un dels portaveus-; a més de Rosa Alarcón, regidora de l’Ajuntament de Barcelona i secretària de Transició Ecològica del PSC; i Àlex Parera, coordinador científic del projecte DIVA de Barcelona, a més de ser graduat en Ciències del Mar.

El debat virtual, que es duu a terme en format de webinar a través de la plataforma ZOOM, és avui dijous, a partir de les 18 hores. Estarà presentat i moderat per Francisco Pastor, el portaveu i regidor del partit a l’Ajuntament de Lloret. Ell mateix explica que “estem en un moment de transició ecològica i emergència climàtica, i volem saber com afecta la crisi de la COVID-19”.

La webinar del PSC es fa per zoom i youtube vive. El partit anuncia que farà més debats virtuals, centrats en diferents aspectes com l’economia o l’educació, a fi “d’aportar solucions per poder millorar Lloret de Mar”.

spot_img

El + Vist