11.1 C
Lloret de Mar

El Punt Lila de la regidoria de la Dona s’ha professionalitzat amb dues psicòlogues

Totes dues van ser dissabte a les barraques que l'Ajuntament va muntar per Carnaval amb l'objectiu de lluitar contra els abusos masclistes.

El Punt Lila, aquest Carnaval
El Punt Lila, aquest Carnaval

Darreres Notícies

El Punt Lila ha tornat a estar present, aquest cap de setmana, amb motiu dels concerts de Carnaval, com es va fer en els concerts de Festa Major.

Èric Vergés penjant el hastag #JuntsAnemMésLluny, de la cançó ‘Invencibles’

La diferència és que el servei s’ha professionalitzat amb dues psicòlogues especialitzades en violència i situacions de crisi, tal com apunta la tècnica de la Dona, Mercè Serrano, que assegura que moltes persones van passar pel Punt Lila aquest dissabte. La proposta era que tothom escrigués un hashtag per compartir-lo en un mural. Un dels que hi va participar va ser el cantant d’Els Catarres, Èric Vergés.

Recordem que el Punt Lila es va crear amb l’objectiu d’aconseguir una destinació lliure de sexisme i perquè tothom pugui gaudir dels actes festius i de l’espai públic en llibertat.

El Punt Lila, dissabte passat (Regidoria de la Dona)

El Punt Lila el va impulsar l’associació de dones l’Aurora i ja ha estat present en diferents esdeveniments de Lloret. El projecte funciona també a moltes altres ciutats i serveix de punt d’informació, assessorament i atenció davant d’agressions sexuals.

spot_img

El + Vist