19.8 C
Blanes
Els lavabos ja tenen el nou cartell (El Puntet)

El Puntet aposta per la inclusió social amb lavabos per a tots els gèneres

El casal de joves ha col·locat en tots els seus lavabos el símbol de gènere dedicat a totes les persones, tant les que se senten identificades amb el sexe biològic amb què han nascut, com les que no.

Els lavabos ja tenen el nou cartell (El Puntet)

Darreres Notícies

El Puntet aposta per la inclusió. Mostra d’això és el nou cartell que ha col·locat als seus lavabos. Es tracta del símbol de gènere dedicat a totes les persones, tant les que se senten identificades amb el sexe biològic amb què han nascut, com les que no.

Amb l’objectiu que ningú no se senti exclòs, El Puntet compta amb lavabos comuns als seus dos equipaments, el de l’avinguda de Vidreres i el de Fenals. El tècnic de Joventut, Carles Carbonell, explica que feia setmanes que havien posat sobre la taula la idea d’impulsar aquesta iniciativa.

“El que més ens va costar va ser triar el logo, vam fer algunes consultes i, finalment, vam decidir deixar-hi només el símbol de ‘qualsevol persona’ i la paraula lavabo”

Carles Carbonell
circo de las estrellas

Per a Carles Carbonell és important impulsar gestos com aquest perquè tothom es pugui sentir a gust al casal de joves. I remarca que la inclusió és un concepte que intenten tenir present en tots els àmbits.  

“La inclusivitat és una cosa que ens preocupa i ens ocupa i, a mesura que anem veient les diferents propostes que ens puguin fer o que puguem copiar, les anem aplicant”

Carles Carbonell

Encara fa pocs dies que els nous cartells estan col·locats als lavabos d’El Puntet, però per ara el tècnic de joventut assegura que la majoria d’usuaris encara no s’han adonat del canvi.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist