24.4 C
Lloret de Mar
El Puntet de Fenals

El Puntet de Fenals obrirà els matins durant tot l’estiu, fins al 15 de setembre

De cara a la Festa Major, el Puntet de l'avinguda de Vidreres farà una projecció de Cinema a la fresca, amb la pel·lícula 'Rogue One: una historia de Star Wars'.

El Puntet de Fenals

Darreres Notícies

El Puntet de Fenals obre les portes als matins durant tot l’estiu. Aquest serà el tercer estiu que s’ofereix el servei i el regidor de Joventut, Cristian Fernández, assegura que hi ha molta demanda.

Per tant, fins al 15 de setembre els usuaris poden gaudir de l’equipament en el mateix horari que el Puntet de l’avinguda de Vidreres, és a dir, de deu del matí a una del migdia i, com la resta de l’any, de quatre a vuit del vespre. Els caps de setmana i festius, seguirà només amb l’horari de tarda.

D’altra banda, el Puntet ha preparat una activitat estiuenca per celebrar la Festa Major de Santa Cristina. Farà una sessió de Cinema a la Fresca, amb la projecció de “Rogue One: una historia de Star Wars”. Si l’activitat funciona, la repetiran. La projecció es farà el 17 de juliol en el marc dels actes de Festa Major.

Cal afegir que fa uns dies es va proposar a través de les xarxes socials la votació de tres pel·lícules i la d’Star Wars ha estat la més ben valorada, amb prop del 80% dels vots. Els altres dos films es troben a molta distància. Són Piratas del Caribe, la venganza de Salazar i Guardianes de la Galaxia 2.

spot_img

El + Vist