8.9 C
Lloret de Mar
El Chojin

El reconegut raper El Chojin participarà en una trobada virtual amb Buba Junior

El directe d'Instagram es farà demà divendres, a les 22.30 hores, a través dels comptes dels dos protagonistes.

El Chojin

Darreres Notícies

El poeta lloretenc Buba Junior farà una trobada virtual a Instagram aquest divendres amb El Chojin, cantant madrileny de rap i compositor. És un artista molt destacat dins d’aquest estil musical que, a més, l’any 2007 va superar el rècord Guiness de síl•labes cantades en un minut, amb un total de 921.

El directe d’Instagram es farà aquest divendres, a dos quarts d’onze de la nit, a través dels comptes dels dos protagonistes. La sessió servirà per saber més coses d’El Chojin i reflexionar sobre la situació actual de la societat. Un dels temes a tractar serà, segur, el racisme.

El Chojin, de 43 anys, té una llarga trajectòria en el món del rap i ha publicat, des del 1999, un total de catorze discos en solitari i cinc treballs amb el grup anomenat 995. A més, també ha col•laborat amb un gran nombre d’artistes i bandes.

Buba Junior en una concentració contra el racisme (NRLL)

Pel que fa a Buba Junior, recordem que és un jove poeta lloretenc, de 21 anys, que aquest estiu ha publicay el seu primer àlbum. És un treball en què recita poemes propis que tracten diferents temes relacionats amb ell mateix i les experiències que ha viscut fins ara. Es titula Solo soy una voz.

spot_img

El + Vist