5.7 C
Lloret de Mar
Castell de Sant Joan

El regidor de Cultura recomana a tothom gaudir de les visites guiades gratuïtes

Es duen a terme fins dilluns a tots els equipaments del MOLL amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni.

Castell de Sant Joan

Darreres Notícies

Lloret se suma aquest cap de setmana a les Jornades Europees de Patrimoni. Per això fins aquest dilluns es pot entrar de manera gratuïta a tots els equipaments del MOLL (Museu Obert de Lloret) i gaudir de les visites guiades que s’hi duen a terme.
Unes visites que el regidor de Cultura, Albert Robert, recomana a tothom.

Cada any les jornades se celebren l’últim cap de setmana de setembre, però aquest cop s’han retardat per no coincidir amb les eleccions del 27-S. I s’ha escollit aquest cap de setmana perquè compta amb un dia més, donada la festivitat del 12 d’octubre. Un fet que, segons la cap de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament, Anna Fuentes, fa preveure que hi haurà més públic.

Les portes obertes i les visites guiades gratuïtes s’ofereixen als jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar, Can Saragossa, el castell de Sant Joan i el cementiri modernista. Són indrets històrics, culturals i d’interès turístic, que en anys anteriors, amb motiu d’aquestes jornades, han aplegat uns 2.000 visitants.

Les visites guiades són cada dia des d’aquest divendres fins aquest dilluns, en els horaris següents: a les deu del matí, al Museu del Mar; a dos quarts de dotze, a Can Saragossa; a la una, als jardins de Santa Clotilde; a les quatre de la tarda, al castell de Sant Joan; i a les sis, al cementiri.

Cal dir que després de les jornades els jardins quedaran tancats uns dies per dur-hi a terme unes tasques de manteniment.

spot_img

El + Vist