10 C
Lloret de Mar

El regidor del Teatre posa de relleu la feina de Muekka per combatre el ‘bullying’

L'associació representarà 'No t'ho callis' aquest dissabte, a les 21 hores, al Teatre de Lloret. L'entrada és gratuïta i també es farà un col·loqui.

Els joves que participen a 'No t'ho callis'
Els joves que participen a 'No t'ho callis'

Darreres Notícies

L’Associació cultural i teatral Muekka s’ha marcat el repte de conscienciar els més joves sobre el bullying i aquest dissabte porta a escena l’obra No t’ho callis. Un espectacle que el regidor del Teatre, Albert Robert, ha rebut amb els braços oberts i assegura que l’Ajuntament ha intentat implicar-s’hi al màxim i col·laborar perquè tot surti bé. 

L’espectacle explica la història de la Camila, una noia que decideix trobar les seves pròpies respostes a les actituds violentes que hi ha al seu entorn. La intenció és fer reflexionar sobre el paper dels joves per combatre l’assetjament i també reflexionar sobre si estan preparats per reconduir situacions equivocades o negatives.

Segons Muekka, 1 de cada 5 infants pateix o ha patit bullying i només el 15% ho explica. Unes dades esfereïdores que han portat la companyia a impulsar aquest projecte, que, a banda de conscienciar, també vol donar veu als joves.

A més, les properes setmanes s’han programat diverses activitats per treballar l’assetjament escolar a les aules, que culminaran amb la representació d’una obra de teatre professional al febrer. Pel que fa a la representació de No t’ho callis, es farà aquest dissabte, a les nou de la nit, al Teatre de Lloret.

L’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament i, tot seguit, es farà un col·loqui amb tots els assistents i amb representants de l’entitat SEER de Barcelona, experta en educació emocional.

spot_img

El + Vist