22.4 C
Lloret de Mar
Els Encantats, a la rua del 2018

El Rei Carnestoltes -a càrrec dels Encantats- anuncia l’inici de la festa avui a Lloret

El rei Carnestoltes i el seu seguici sortiran a les 19h des del Puntet fins arribar a la plaça de la Vila.

Els Encantats, a la rua del 2018

Darreres Notícies

Un dels actes més representatius es fa aquest divendres amb l’arribada del Rei Carnestoltes, que enguany recau en la colla dels Encantats. Van ser els guanyadors, l’any passat, a la rua: primer premi en la categoria general de carrosses, així com en la categoria de Lloret, i també el premi a la millor composició de carrossa. Una membre, Silvia Gonzalez, convida els veïns a gaudir de la festa i assegura diversió per a tothom.

El rei Carnestoltes i el seu seguici sortiran a les 19h des del Puntet. Passaran per l’avinguda de Vidreres i el carrer Sant Pere fins arribar a la plaça de la Vila. Allà el rei rebrà la vara de l’alcalde i a continuació hi haurà disco mòbil.

I després de l’arribada del Carnestoltes, el Xino Xano col·laborarà un any més en els actes de Carnaval i oferirà un sopar popular. L’entitat repartirà botifarres, mongetes i allioli, amb aigua o vi, a tothom. Això sí, com sempre, tindran preferència aquelles persones que vinguin disfressades. Carles Carbonell, membre del Xino Xano, explica que “és una manera diferent de donar la benvinguda al Carnestoltes”.

Segons l’entitat, s’acostumen a repartir prop de 1.000 racions si el temps acompanya. Les xifres que s’han previst per aquest divendres són molt similars.

Els actes de Carnaval d’avui es tancaran amb el Ball que oferirà el Premium Quartet al teatre, a partir de les 23h.

spot_img

El + Vist