18.8 C
Lloret de Mar
'Ghost', Premi d'Honor MontPhoto 2021 (Will Burrard-Lucas).

El ressò internacional del festival Montphoto, amb seu a Lloret

En els últims dies, portals de rellevància com el diari francès Paris Match o el britànic The Times han publicat els resultats del concurs que, un any més, s’ha dut a terme a Lloret de Mar amb valoracions molt positives.

'Ghost', Premi d'Honor MontPhoto 2021 (Will Burrard-Lucas).

Darreres Notícies

Ressò internacional després de la 25a edició del Festival Montphoto. En els últims dies, portals de rellevància com el diari francès Paris Match o el britànic The Times han publicat els resultats del concurs que, un any més, s’ha dut a terme a Lloret de Mar amb valoracions molt positives.

El director de MontPhoto, Paco Membrives, es mostra molt satisfet amb aquest ressò i assegura que el concurs té cada vegada “més prestigi” en l’àmbit internacional.

https://twitter.com/thetimes/status/1446018463546449920?s=20
https://twitter.com/CNTravelerSpain/status/1445033509920419845?s=20

La foto guanyadora del Premi d’Honor MontPhoto va ser “Ghost”, de Will Burrard-Lucas. És una de les imatges que es pot veure aquest mes d’octubre a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura, juntament amb la resta de fotografies guanyadores.

Paco Membrives convida a tothom a gaudir de l’exposició i assenyala que “va a grans festivals internacionals, és molt sol·licitada, ha estat a diferents països, té una gran diversitat i missatges molt importants””.

Des de l’organització ja pensen en la pròxima edició de MontPhoto, que serà la número 26. La intenció és crear una comunitat que els faciliti estar més a prop de la gent i poder compartir els valors de l’associació amb tothom que tingui interès per aquesta activitat. 

spot_img

El + Vist