11.9 C
Lloret de Mar
Les barres de pa que compra el Rotary

El Rotary compra més de 100 barres de pa cada setmana per al CDA

El club agafa el relleu de la fundació Guitart.

Les barres de pa que compra el Rotary

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

El Banc dels Aliments de Lloret de Mar rep cada dimarts i dijous barres de pa. Venen de Can Carbó i són una donació que fa el Rotary Club de la vila, per ajudar les famílies més necessitades. En compra més de 100 barres a la setmana.

Felip Rigat, president del Rotary a Lloret, explica que agafen el relleu de la Fundació Guitart i que compren pa com a aliment bàsic, seguint les “necessitats” detectades pel Banc dels Aliments.

Es tracta d’una ajuda que no és “puntual”, sinó que es mantindrà “sistemàtica· en el temps per part del Rotary, en funció de com evolucioni la situació. Rigat afegeix que en temps difícils com els d’aquesta pandèmia, cal donar una “resposta solidària“, en aquest cas, ajudant el CDA.

Des que va començar la crisi pel coronavirus, el Centre de Distribució d’Aliments –ubicat al pavelló municipal d’esports- ha doblat el nombre de famílies usuàries: han passat de 400 a 800 cada mes.

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.