12.1 C
Lloret de Mar

El Rotary entregarà aliments i altres productes valorats en 10.000 euros a Càritas

Ha començat una col·laboració que ha de durar tres mesos i que permetrà l'entrega, entre altres coses, de 360 litres de suc, 6.500 quilos de patates, 2.600 quilos de cebes, 2.600 quilos de pomes, 4.000 unitats de bolquers,

L'entrega d'aliments del Rotary Club al Centre de Distribució d'Aliments (Rotary Club)
L'entrega d'aliments del Rotary Club al Centre de Distribució d'Aliments (Rotary Club)

Darreres Notícies

El Rotary Club ha començat la col·laboració amb Càritas i ja ha fet la primera entrega al Centre de Distribució d’Aliments. Una entrega que s’ha fet amb la col·laboració de l’empresa Lloret-Trading.

L’acord de col·laboració té prevista una durada de tres mesos i la intenció és subministrar un total de 360 litres de suc, 6.500 quilos de patates, 2.600 quilos de cebes, 2.600 quilos de pomes, 4.000 unitats de bolquers, 260 quilos de gall dindi i 900 unitats de pots de menjar per a nadons. El valor total de les diferents donacions serà al voltant dels 10.000 euros.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Jaume Dulsat, la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, la presidenta de Càritas Lloret, Lucía Echegoyen, el president del Rotary Club a Lloret, Albert Babio, els responsables de Lloret Trading, Allah Dad Raja i Shabir Raja, i diversos membres del Rotary.


spot_img

El + Vist