0.7 C
Lloret de Mar
El miniclub de Lloret

El servei de dinamització de platges rep més de 13.500 persones, una xifra lleugerament inferior al 2018

Tot i que el descens no és preocupant, la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, apunta que han pres nota per millorar de cara a properes temporades.

El miniclub de Lloret

Darreres Notícies

Més de 13.500 persones han gaudit aquest estiu del servei de dinamització de platges. Les activitats s’han dut a terme a les platges de Lloret i de Fenals entre els mesos de juny a setembre.

La xifra és inferior respecte als usuaris de la temporada passada, en què es van superar els 17.000. Tot i que el descens no és preocupant, la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, apunta que han pres nota per millorar de cara a properes temporades, sobretot tenint en compte que aquest hivern es renovarà la licitació.

La causa no està clara, però la gerent de Lloret Turisme ho atribueix al fet que molts hotels han millorat la seva oferta per a turisme familiar.

Elizabeth Keegan detalla que els serveis de dinamització a les platges són el miniclub, les activitats dirigides, com zumba o ioga, i la zona esportiva.

Zumba a Fenals, aquest estiu (Lloret Turisme)

Els principals usuaris han estat públic nacional i residents a la vila. Però també l’han gaudit els visitants. Pel que fa al miniclub, destaca la participació de turistes russos i francesos, mentre que en les activitats esportives el principal públic internacional ha estat l’italià.

Les propostes a la platja de Lloret han comptat amb més de 7.800 usuaris, mentre que a la de Fenals, tot i disposar d’una temporada i un programa més reduïts, el servei ha estat utilitzat per més de 5.700 persones. En especial, cal destacar l’èxit de l’activitat de ioga, que ha comptat amb més de 200 persones.

spot_img

El + Vist