8.3 C
Lloret de Mar

El servei gratuït de canguratge seguirà obert durant les festes nadalenques

Serà, com sempre, de dilluns a divendres (de 17 a 20 hores), excepte els dies festius, que són el 26 i 31 de desembre i l'1 i 6 de gener.

La porta del pavelló de l'Àngels Alemany, on s'ofereix el servei de canguratge (Ajuntament de Lloret de Mar)
La porta del pavelló de l'Àngels Alemany, on s'ofereix el servei de canguratge (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

El servei de canguratge municipal seguirà obert durant les festes de Nadal. Tindrà el mateix horari, de dilluns a divendres, de cinc a vuit, excepte els dies que són festius, que són el 26 i el 31 de desembre i l’1 i 6 de gener.

servicios profesionales jimenez

Recordem que es tracta d’un servei gratuït que compta amb dues monitores qualificades, que es fan càrrec dels infants de 3 a 12 anys. S’estableix un màxim de deu dies al mes i per fer-ne ús cal fer inscripció prèvia al web de la regidoria d’Igualtat (aquí), amb una antelació de 24 hores.

La regidora del departament, Jennifer Pérez, explica que aquests dies el servei pot ajudar les famílies a organitzar-se per fer les compres de Nadal o bé, simplement, per tenir temps per a coses personals.

“Venen dies assenyalats en què la gent aprofita per anar a comprar regals, doncs saps que tens aquest servei de cinc a vuit, o per fer encàrrecs o anar al gimnàs”

Jennifer Pérez

La iniciativa és possible gràcies a una subvenció del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat en el marc del programa Temps per Cures i l’objectiu és facilitar la conciliació a les persones cuidadores d’infants amb el temps d’oci.

Pel que fa als infants, mentre són al canguratge passen una bona estona sense cap tipus d’obligació ni de contingut concret.

“Volem que no sigui una activitat extraescolar o una continuació dels estudis, sinó el contrari, que puguin relacionar-se, jugar, compartir i passar una bona estona”

Jennifer Pérez

El canguratge es du a terme cada dia, de dilluns a divendres, al pavelló de l’escola Àngels Alemany. A més a més, també s’ofereix aquest servei al Teatre en algunes obres programades. En aquests casos, el canguratge té la durada de l’obra.

El canguratge es va posar en funcionament l’1 de desembre i de moment ha atès una quinzena d’infants a l’Àngels Alemany i dos, al Teatre (en una sola obra en què s’ha ofert el servei).

spot_img

El + Vist