7.2 C
Lloret de Mar

El Síndic del Ciutadà ja ha rebut tantes peticions com en el total de l’any passat

Joaquim Teixidor ho atribueix a dos aspectes fonamentals: la població cada cop coneix més el servei i té menys por d'adreçar-se al Síndic.

Joaquim Teixidor, als estudis aquest matí
Joaquim Teixidor, als estudis aquest matí

Darreres Notícies

El Síndic del Ciutadà de Lloret ha rebut, en aquests primers vuit mesos del 2018, les mateixes atencions que durant tot l’any passat. En total, en el 2017, es van registrar 171 actuacions, la majoria queixes. Joaquim Teixidor ho atribueix a dos aspectes fonamentals: la població cada cop coneix més el servei i té menys por d’adreçar-se al Síndic.

servicios profesionales jimenez

El Síndic assegura que la majoria de peticions es resolen de manera correcta. I afegeix que una de les coses que més fallen és que es tarda molt a respondre les instàncies que presenten els veïns.

Pel que fa a les demandes d’aquest any, la principal queixa presentada és per la presència de ginys elèctrics (coneguts com a patinets elèctrics) que es passegen pels carrers i carreteres de Lloret, sovint sense gaire control. I retreu al Govern municipal que no hagi solucionat el problema abans.

D’altra banda, Teixidor lamenta que hi hagi algunes peticions de fa temps que no es puguin acabar de resoldre, com el menjar que se serveix a l’hospital sociosanitari, que ha rebut moltes queixes dels usuaris.

En el ple de l’Ajuntament del mes de maig, el síndic també va destacar la preocupació de molts veïns per la presència de taules i cadires a la riera.

El Síndic anima a tothom a adreçar-se al servei. Es pot fer al correu [email protected], al telèfon 972 36 18 36 o bé de manera presencial als matins, de deu a dues, a la segona planta de l’Antic Sindicat, al carrer Sant Pere, 36. És un servei gratuït i confidencial.

spot_img

El + Vist