11.1 C
Lloret de Mar

El Síndic del Ciutadà manté l’atenció telefònica i per email, mentre durin les restriccions

Els contactes són 972 37 21 84, 972 36 18 36 o [email protected]

Joaquim Teixidor, Síndic del Ciutadà, en una foto de recurs
Joaquim Teixidor, Síndic del Ciutadà, en una foto de recurs

Darreres Notícies

El Síndic del Ciutadà ofereix l’atenció telefònica i per correu electrònic, mentre duri l’estat d’alarma i el confinament per prevenir el coronavirus. Igual que l’Ajuntament de Lloret de Mar, Joaquim Teixidor treballa a distància. Atén els usuaris per telèfon, al 972 37 21 84 o 972 36 18 36, o per a l’email [email protected].

El Síndic, exposant les seves actuacions al ple municipal (font: Nova Ràdio Lloret).

Joaquim Teixidor assenyala que aquests dies no rep gaires queixes o consultes, però que manté el seguiment dels casos que té oberts. “Sobretot els que necessiten suport i que no entren dins dels barems de l’Ajuntament, estic en contacte permanent amb Benestar i Càritas”, exposa. 

El Síndic del Ciutadà vetlla perquè l’administració respecti els drets dels ciutadans. Pel que fa a la situació actual, Joaquim Teixidor considera que l’actuació de l’Ajuntament de Lloret és “acurada i correcta” i que s’està fent “una bona feina en donar servei a la població”. També ha volgut destacar la resposta solidària dels veïns, ajudant els que més ho necessiten en aquesta situació de confinament i de restricció de moviments al carrer.

El Síndic del Ciutadà pot supervisar l’activitat que duen a terme l’Administració municipal, les persones que en depenen o bé que pertanyen a un servei públic. Recordem que el Síndic no està subjecte a cap mandat imperatiu. No rep instruccions de cap autoritat i compleix les seves funcions amb autonomia i segons el seu criteri. És un servei gratuït i confidencial.

spot_img

El + Vist