Diumenge, 28 febrer 2021
13.6 C
Lloret de Mar
Els candidats al debat d'ahir

El sociosanitari, la C-32 i la C-63, l’educació i la seguretat, al debat electoral del Club d’Economia

Són els temes que van centrar el debat, que es va fer ahir a la tarda amb unes 200 persones de públic.

Els candidats al debat d'ahir

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

La construcció d’un nou centre sociosanitari per a la gent gran, l’arribada de la C-32 fins a Lloret, la millora de la C-63, la situació de l’educació a la vila i la millora de les mesures de seguretat al municipi van ser els temes més destacats del debat electoral que va organitzar ahir a la tarda el Club d’Economia. Recordem que l’entitat només va convidar les formacions que el 2015 van obtenir representació municipal.

Com era de preveure, cada ponent va defensar la feina feta pel seu partit durant els últims quatre anys, tant si eren del govern com si eren de l’oposició, i tots van prometre que treballaran pensant, sobretot, en les persones que viuen tot l’any a Lloret. Sobre la construcció del sociosanitari, l’oposició va criticar a l’equip de govern que pocs dies abans d’iniciar la campanya electoral anunciïn que impulsaran un projecte per a la gent gran al Turó d’en Buch, quan durant els últims quatre anys no han fet res pel que es considera una prioritat pel municipi.

Sobre l’arribada de la C-32, els tres socis de govern van defensar que millorarà l’arribada al municipi i van recordar que hi ha el compromís de la Generalitat de crear una ronda de circumval•lació que uneixi la C-63 amb la rotonda de Cala Canyelles. També en infraestructures, sobre la C-63 el govern va recordar que no depèn de l’Ajuntament millorar la via, tot i que hi estan a sobre perquè des de les administracions supramunicipals hi facin alguna cosa.

També sobre les necessitats en educació, l’actual alcalde, Jaume Dulsat, va assegurar que està molt a sobre i va recordar que, de moment, han aconseguit un nou institut que inicialment no es podia fer per manca de pressupost per part de la Generalitat. I també han arrencat el compromís d’obrir un institut escola el curs següent, el 2020-2021.

El debat d’ahir (NRLL)

La mateixa línia es va seguir en l’aspecte de la seguretat. Jaume Dulsat també va assegurar que a l’estiu cada dia reclama més mossos a la destinació. El candidat de Ciutadans va ser el més insistent en què a Lloret hi ha molta sensació d’inseguretat i canviar-ho ha de ser una prioritat del futur govern.

El debat es va dividir en tres grans blocs: turisme, infraestructures, equipaments i esports; i polítiques socials. I, per tancar-lo, es va donar torn a cada representant perquè defensés la seva proposta. A l’arxiu adjunt els podeu escoltar de més a menys representació: l’actual alcalde i candidat de Junts per Lloret, Jaume Dulsat; la número 2 del PSC, Lara Torres; el candidat d’ERC, Jordi Orobitg; l’alcaldable de Lloret En Comú, Miguel Gracia; el cap de llista de C’s, Jordi Hernández; el nou candidat del PP, Miguel Moreno; i Paulino Gracia es presenta en aquesta ocasió sota les sigles de Som Alternativa.

El debat es va fer ahir a la tarda a la Sala Palas Atenea de l’Hotel Guitart Central Park amb unes 200 persones de públic.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.