21.2 C
Lloret de Mar

El Som de Mar tanca la tercera edició amb més de 8.600 espectadors

L'organització en fa una valoració molt positiva i ja pensa en portar alguns artistes internacionals per a l'edició del 2023.

-

Els Pets han tancat aquest cap de setmana la tercera edició del festival Som de Mar, que també ha estat la primera sense restriccions. Han estat, en total, nou nits consecutives de música als Jardins de Santa Clotilde.

El festival ha sumat més de 8.600 espectadors i ha venut el 85% d’entrades. Les actuacions de Rosario, Sergio Dalma i Boney M. han estat les més destacades d’aquest estiu, ja que han aconseguit esgotar les 1.200 entrades que hi havia a la venda. Manel, Joan Dausà, Els Pets, Coque Malla, Blaumut i Ramon Mirabet han completat el cartell.

Els Pets van tancar la tercera edició del festival (Som de Mar)
Els Pets van tancar la tercera edició del festival (Som de Mar)

A més, cada nit hi ha hagut actuacions d’artistes locals a la zona village.

El director i creador del Som de Mar, Carles Gilibets, que està molt satisfet de com ha crescut el festival, remarca com de positiu és que el 90% del públic vingués de fora de Lloret.

“Quan vam començar aquest projecte un dels objectius era acostar un turisme nacional i internacional a través d’un festival de qualitat i així ho hem aconseguit, amb un 90% del públic de fora de Lloret”

Carles Gilibets

Els organitzadors, ara, ja treballen en l’estiu vinent, amb ganes de seguir fent créixer el festival que va néixer en plena pandèmia.

“M’agradaria incorporar dos o tres artistes internacionals; crec que el dia de Boney M. amb Liz Michell vam veure que hi havia un públic que està estiuejant a Lloret i que va venir al festival i, per tant, és positiu pensar en aportar artistes internacionals”

Carles Gilibets
Liz Mitchell en el concert de Boney M (Som de Mar)
Liz Mitchell en el concert de Boney M (Som de Mar)

La propera edició coincidirà amb l’any en què Lloret de Mar serà Capital de la Cultura Catalana. De fet, un cartell ho anunciava a l’escenari d’aquesta edició.

- Publicitat -