16.5 C
Lloret de Mar
Cartell informatiu

El SOM tornarà a obrir de manera presencial a partir de dilluns, sempre amb cita prèvia

L'horari d'atenció al públic serà de 10 a 13 hores i es prendran totes les mesures de seguretat i higiene necessàries.

Cartell informatiu

Darreres Notícies

El SOM, el Servei d’Ocupació Municipal, tornarà a obrir les portes al públic de manera presencial dilluns vinent, 1 de juny, coincidint amb l’inici de la fase 2. L’horari d’atenció al públic serà de 10 a 13 hores i es prendran totes les mesures de seguretat i higiene necessàries. 

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, remarca que mentre ha durat el confinament, el servei ha seguit funcionant de manera telefònica i telemàtica. Veient els bons resultats i l’optimització de recursos obtinguts, anima els usuaris a seguir adreçant-se al SOM per aquestes vies, malgrat torni a obrir portes presencialment. Això sí, remarca que en cas de voler-hi assistir en persona, és imprescindible demanar cita prèvia a través del web de l’Ajuntament.

Com a conseqüència de la crisi del coronavirus, des del SOM preveuen un increment de la demanda de feina i una disminució de l’oferta per part de les empreses. Per gestionar la situació, l’Ajuntament ha ampliat els recursos del servei amb més personal. A més, aquests dies es dediquen a assessorar sobre aspectes que no estan relacionats amb el SOM perquè altres departaments supramunicipals, com el SEPE, estan desbordats.

El regidor creu que d’aquesta crisi se n’han d’extreure moltes conclusions. I destaca que aquest mandat l’objectiu principal ha de ser diversificar el mercat laboral de Lloret, perquè la ciutat no depengui només del turisme.

Jordi Orobitg fa poques setmanes que ha pres possessió del càrrec, que ja va ocupar l’anterior mandat, i assegura que ho fa amb moltes ganes.

spot_img

El + Vist