7.6 C
Lloret de Mar

El ‘somni americà’ de Maria Àngels Font, en el pregó de la festa major de Sant Romà

Ha estat un discurs emotiu, en què la lloretenca ha repassat la seva trajectòria vital i professional com a periodista als Estats Units.

Maria Àngels Font, en la connexió com a pregonera.
Maria Àngels Font, en la connexió com a pregonera.

Darreres Notícies

Una dona empoderada i amb lideratge, com a periodista de la CNN en Español, als Estats Units. Així és com Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, ha presentat Maria Àngels Font, la pregonera de la Festa Major de Sant Romà, qui ha ofert el seu discurs a 7.000 km de distància.

Ha estat aquest dijous, amb connexió des de la Casa de la Cultura, amb força públic i la família a primera fila.

prego 5

Font es defineix com a “dona lloretenca, exitosa, immigrant” amb el suport de família i amics. Ha assegurat que tot i viure des de fa més de 20 anys als Estats Units -on ha fet realitat el “somni americà”- té “el cor a Lloret“.

En el pregó, la Maria Àngels ha repassat la seva trajectòria vital i professional, i ha explicat amb tot detall en què consisteix la seva feina. A la CNN és directora editorial, és a dir, decideix quines notícies sortiran en pantalla i el tractament que reben al programa informatiu ‘Panorama Mundial’.

prego 4

Amb aquest tasca, Maria Àngels Font, juntament amb tot el seu equip de la CNN en espanyol, ha rebut fins a tres premis Emmy, el màxim reconeixement televisiu als Estats Units.

En el seu emotiu discurs, la pregonera ha recordat el seu pare, que va morir durant la pandèmia i al que va poder acompanyar en els últims moments.

prego 1 1

Maria Àngels Font ha dit que era “un honor” ser la pregonera de Sant Romà. La seva mare ha recollit, de mans de l’alcalde, la figura de la Dona Marinera, la màxima distinció que atorga l’Ajuntament de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist