15.8 C
Lloret de Mar

El SwimRun Lloret, amb Joan Bernat i Ignasi Gironès, guanyador per parelles a Cervera de Buitrago

Una altra membre de l’entitat, Esther Gascons, va guanyar en la modalitat individual de la categoria “sprint”.

Iganis Gironès, Esther Gascons i Joan Bernat, després de la prova
Iganis Gironès, Esther Gascons i Joan Bernat, després de la prova

Darreres Notícies

Joan Bernat i Ignasi Gironès, del SwimRun Lloret, van ser els guanyadors per parelles de la HEAD SwimRun de Cervera de Buitrago, a Madrid. Els lloretencs, que inicialment participaven en la mitja distància, van acabar guanyant la prova més llarga, la de Marató, a causa d’una mala senyalització del circuit.

En concret, els dos corredors van afrontar 25 quilòmetres de cursa a peu i 5 de natació. Un dels membres de l’equip, Joan Bernat, es mostra molt satisfet pel resultat obtingut i destaca també la primera posició que va aconseguir una altra membre de l’entitat, Esther Gascons, que va guanyar en la modalitat individual de la categoria “sprint”.

La situació que van afrontar Bernat i Gironès va ser molt curiosa. A causa de la mala senyalització del circuit, van acabar fent 12 quilòmetres més dels que els tocava. Finalment, van poder guanyar la prova de Marató, tot i que el desgast físic va ser important. Ara, Joan Bernat i Ignasi Gironès ja pensen en la pròxima cita. Els dos esportistes participaran el dissabte 26 de setembre en el SwimRun de Carcassone.

La sortida de la Cursa de la Mercè del 2019 (El Periódico)

I en el cas de Joan Bernat, l’agenda esportiva no s’atura. Aquest cap de setmana participarà en la Cursa de la Mercè, que compta amb la direcció tècnica del Club d’Atletisme La Sansi, que presideix el lloretenc José Luis Blanco. A causa de la situació provocada per la pandèmia, per primera vegada la cursa es podrà fer de manera virtual. I en el cas de la presencial, s’adoptaran tot un seguit de mesures per prevenir el risc de contagi, com les sortides, que seran esglaonades per evitar aglomeracions.

La Cursa de la Mercè se celebra aquest cap de setmana, amb 3.000 corredors presencials i altres que la faran de manera virtual. L’emblemàtica prova esportiva de Barcelona, que tindrà dues jornades, dissabte i diumenge, arriba enguany a la 42a edició.

spot_img

El + Vist