21.2 C
Lloret de Mar

El taller ‘Lloret Balla’ es culminarà aquest diumenge amb un espectacle obert al públic

S'emmarca en els actes que es duen a terme per celebrar el Dia Mundial de la Dansa, que comencen demà dimecres i s'allarguen fins diumenge.

Un dels assajos, amb Elisa Huertas
Un dels assajos, amb Elisa Huertas

Darreres Notícies

Lloret de Mar celebra el Dia Mundial de la Dansa amb un munt d’activitats que comencen demà dimecres, però que es concentren sobretot el cap de setmana.

Tant dissabte com diumenge trobem mostres i tallers sobre dansa a càrrec de les associacions de la vila. Un acte que avui destaquem és el taller Lloret Balla, conduït per la ballarina Elisa Huertas. Ella mateixa assenyala que ha creat un espectacle amb les alumnes i que el resultat final és el que es podrà veure aquest diumenge.

La responsable del taller apunta que va escollir una jaqueta com a element principal de la dansa per les possibilitats que dona a les alumnes tant de seguir els passos que ella marca com d’improvisar els seus propis moviments.

Totes les alumnes del taller són dones. Tot i que cada cop hi ha més homes que ballen, Elisa Huertas reconeix que encara hi ha molts de prejudicis i vergonyes al respecte.

L’espectacle del taller Lloret Balla es farà aquest diumenge al migdia, a la plaça Germinal Ros, davant del teatre.

spot_img

El + Vist