14.5 C
Lloret de Mar

El Teatre acull aquest dimecres la presentació de la segona edició del postgrau en gestió turística

Per dinamitzar la presentació, hi haurà una conferència motivacional titulada Yes, you can, a càrrec del Senyor Corrales, coach i humorista. Serà demà, a les 19 hores.

Imatge promocional
Imatge promocional

Darreres Notícies

Demà es presenta a Lloret la segona edició del Postgrau en Gestió Turística. Uns estudis reconeguts per la Universidad Alfonso X El Sabio, fruit d’un conveni entre el gremi d’hostaleria i l’empresa mallorquina Forempresa.

servicios profesionales jimenez

L’objectiu és professionalitzar el sector amb una formació adaptada a les necessitats actuals i, segons el delegat de Forempresa a Catalunya, Carlos Martínez, també es pretén crear unió entre els hotelers.

Són 150 hores de formació per obtenir aquesta titulació universitària, centrada en direcció, màrqueting, recursos humans, noves tecnologies i aspectes legals al voltant de la gestió turística. La primera edició va començar al novembre i les classes de la segona edició començaran el 4 de març.

L’acte de presentació es farà al teatre municipal i s’adreça als interessats en cursar el postgrau, però també al públic en general. Per dinamitzar la presentació, hi haurà una conferència motivacional titulada Yes, you can, a càrrec del Senyor Corrales, coach i humorista. Oferirà una xerrada animada en la què s’explicaran diferents exemples d’autoconfiança i tècniques de motivació per recuperar la il·lusió i l’energia.

La sessió acabarà amb un networking. Qui vulgui assistir a la presentació, ha d’inscriure’s al web de Forempresa. L’acte començarà a les set de la tarda de demà dimecres, al teatre municipal.

spot_img

El + Vist