17.9 C
Lloret de Mar

El Teatre canvia d’ubicació el concert de la Suu per ampliar l’aforament

Les entrades s'han exhaurit ràpidament i el Teatre ha decidit traslladar l'actuació a la Plaça Germinal Ros per poder oferir més entrades.

Suu
Suu

Darreres Notícies

Canvi d’ubicació i ampliació d’aforament per al concert de la Suu a Lloret de Mar, dins del cicle Estiueja, que organitza el Teatre de Lloret.

En pocs dies s’han exhaurit les localitats i l’Ajuntament ha decidit canviar el lloc del concert per poder oferir més entrades. Així doncs, en lloc del Jardí de la Pau (al costat de Can Saragossa), l’actuació es farà a la plaça Germinal Ros (davant del Teatre). Una ubicació propera que permetrà donar resposta a la demanda, tal com explica el regidor del Teatre, Albert Robert.

El concert de la Suu es farà divendres de la setmana que ve, 7 d’agost, a les nou de la nit i el preu és de tres euros, amb entrada gratuïta per als menors de 12 anys.

L’organització demana que s’hi assisteixi amb temps, perquè l’entrada a l’espai es farà de manera esglaonada. A més, recorda que cal portar mascareta durant el concert. Les entrades, d’aquesta i de la resta d’actuacions del cicle Estiueja, es poden comprar a través de la pàgina web del teatre.

spot_img

El + Vist