Dimarts, 2 març 2021
10.8 C
Lloret de Mar
Suu

El Teatre canvia d’ubicació el concert de la Suu per ampliar l’aforament

Les entrades s'han exhaurit ràpidament i el Teatre ha decidit traslladar l'actuació a la Plaça Germinal Ros per poder oferir més entrades.

Suu

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Canvi d’ubicació i ampliació d’aforament per al concert de la Suu a Lloret de Mar, dins del cicle Estiueja, que organitza el Teatre de Lloret.

En pocs dies s’han exhaurit les localitats i l’Ajuntament ha decidit canviar el lloc del concert per poder oferir més entrades. Així doncs, en lloc del Jardí de la Pau (al costat de Can Saragossa), l’actuació es farà a la plaça Germinal Ros (davant del Teatre). Una ubicació propera que permetrà donar resposta a la demanda, tal com explica el regidor del Teatre, Albert Robert.

El concert de la Suu es farà divendres de la setmana que ve, 7 d’agost, a les nou de la nit i el preu és de tres euros, amb entrada gratuïta per als menors de 12 anys.

L’organització demana que s’hi assisteixi amb temps, perquè l’entrada a l’espai es farà de manera esglaonada. A més, recorda que cal portar mascareta durant el concert. Les entrades, d’aquesta i de la resta d’actuacions del cicle Estiueja, es poden comprar a través de la pàgina web del teatre.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica