5.3 C
Lloret de Mar
Els actors de l'espectacle 'Lorca in love'

El Teatre de Lloret ofereix ‘Lorca in love’, de Quantus Teatre, avui a Youtube

La projecció es farà aquesta tarda, a partir de les 19h.

Els actors de l'espectacle 'Lorca in love'

Darreres Notícies

Aquesta tarda hi ha una nova projecció al canal de Youtube del Teatre de Lloret. Es podrà veure l’obra titulada ‘Lorca in love’, de la companyia local Quantus Teatre. És un espectacle que aposta per dos dels textos més desconeguts de Federico García Lorca: ‘Amor de Don Perlimplín i Belisa en su jardín’ i ‘El retablillo de Don Cristóbal’.

Es va estrenar l’abril del 2018 a la Masia de Can Saragossa. Des de llavors, s’ha representat en diverses ocasions, i no només a Lloret, sinó que la companyia l’ha portat a altres municipis i, fins i tot, a Madrid. És una obra que barreja diferents temàtiques, “com l’amor i les infidelitats, a través de l’humor”, tal com ha explicat el director de l’espectacle, Joan Romà Ortiz.

Cartell de l’espectacle (Teatre de Lloret)

El director també recorda que l’obra va néixer amb motiu del desè aniversari de Quantus Teatre, un any en què també es commemorava el 75è aniversari de la mort de Federico García Lorca. Joan Romà Ortiz convida a tothom a gaudir de l’obra i assegura que passaran una estona molt divertida.

‘Lorca in love’, de Quantus Teatre, es projecta aquesta tarda, a partir de les 19h, a través del canal de Youtube del Teatre de Lloret. Hi haurà una sorpresa, en forma de regal. Els espectadors que el vulguin obtenir hauran d’estar ben atents. Durant la presentació de l’obra, el seu director dirà una errada. El primer que aconsegueixi saber quina és i l’escrigui al xat de la projecció obtindrà dues invitacions pel Teatre.

spot_img

El + Vist