10.3 C
Lloret de Mar

El Teatre de Lloret presenta la temporada del 10è aniversari

Actors com Carlota Olcina, Pau Roca, Pol López, Carmelo Gómez, Jordi Buixaderas o Jordi Bosch passaran per l'escenari els propers mesos.

'La classe' (La Villaroel)
'La classe' (La Villaroel)

Darreres Notícies

Classe, amb Carlota Olcina, Pau Roca i Pol López; A vueltas con Lorca, amb Carmelo Gómez; Final de partida, de Sergi Belbel i amb la interpretació de Jordi Buixaderas i Jordi Bosch; o Siveria, en defensa dels drets del col·lectiu LGTBI. Són algunes de les propostes que fa el Teatre de Lloret per a la nova temporada.

servicios profesionales jimenez

Les entrades es van posar a la venda abans de festes perquè tothom pogués aprofitar per regalar teatre per Nadal i Reis i, segons el regidor del Teatre, Albert Robert, la campanya ha anat molt bé i alguns espectacles ja tenen moltes butaques reservades.

“Vam fer un inici de prevenda per les festes nadalenques i ha anat molt i molt bé, sobretot en l’escena professional, que ens quedarem sense butaques aviat”

Albert Robert

El lema d’aquesta nova temporada és 10 anys de cultura en moviment, i és que el Teatre celebra deu anys de vida amb un balanç molt positiu i bones xifres, malgrat les afectacions per la pandèmia.

“Deu anys són pocs, però per a nosaltres són molts perquè són deu anys amb un constant creixement”

Albert Robert

El teló s’aixecarà el 21 de gener, dia en què es recuperarà l’obra La noia de la foto i altres històries, de l’Aula Municipal de Teatre, que es va haver de posposar a finals d’any per la situació de pandèmia.

Entremig, hi ha una vintena de propostes, entre les quals l’espectacle Mare de sucre, una producció del Teatre Nacional de Catalunya, que girarà a molt pocs municipis i que a Lloret es podrà veure el 24 d’abril. Les entrades es posaran a la venda aviat.

El regidor també ha volgut remarcar un monòleg del Sevilla, cantant de Los Mojinos Escocíos, que buscarà atraure un públic jove.

“El públic jove s’ha d’apropar més al teatre i provarem amb el monòleg ‘La vida es Rocanrol‘ del Sevilla, que es veu que és molt i molt divertit”

Albert Robert

A més, com cada temporada, també hi ha un ampli ventall de produccions locals, com les obres de Quantus Teatre o del grup Jubil, el cicle de concerts de piano dels Amics de la Música, l’espectacle de flamenc “Tres almas” de Carolina Villegas, un documental del LEAD o, com hem dit, La noia de la foto i altres històries de l’Aula Municipal de Teatre.

spot_img

El + Vist