9.2 C
Lloret de Mar

El Teatre de Lloret programa una cartellera arriscada i demana confiança al públic

Tant el regidor de Cultura com la directora del Teatre asseguren que és una programació de molta qualitat i estan convençuts que no decebrà a ningú.

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

Una programació arriscada, sense grans noms propis de l’escena teatral. Així defineix el regidor de Cultura, Albert Robert, la cartellera d’aquesta temporada, que s’ha presentat aquest dijous al vespre amb un teatre molt ple.

Tant el regidor com la directora de l’equipament, Amaranta Gibert, han demanat confiança als espectadors i han recordat que la qualitat de la programació que ofereixen cada any està demostrada amb l’increment d’espectadors que pràcticament s’ha triplicat en tres anys, passant dels gairebé 20.000 als prop de 60.000.

La directora exposa que una de les propostes arriscades és la programació de dos espectacles de circ, ja que el públic està poc acostumat a veure circ en espais tancats. A més a més, el fet que els assajos de La Bella Dolores ocupin el teatre, ha obligat a programar en dies festius, com el 12 d’octubre o el 6 de desembre. A més, el dia 6 es complementarà el teatre d’Ivan Morales amb un esmorzar. Aquesta proposta forma part del que s’anomena el Lloret Espai Plus, que consisteix en oferir activitats complementàries a l’obra que es representi.

L’alcalde, Jaume Dulsat, també ha tingut elogis per la programació que ocuparà el teatre fins al gener i ha remarcat la col·laboració amb diferents entitats, com l’Aurora i la Plataforma per la Pau. Com a novetat, també s’ha programat un espectacle conjuntament amb el departament de Benestar i Família.

El caramelet de la temporada serà la sarsuela de La Bella Dolores, que portarà a l’escenari un centenar de persones, majoritàriament veïns de Lloret que han volgut involucrar-se en el projecte voluntàriament. Albert Robert, que és l’impulsor de la iniciativa, està molt orgullós i explica que la intenció és fer arribar la història de la Bella Dolores també a les escoles a través d’una petita performance que comptarà amb la col·laboració de Marina Garcia i José García.

Precisament, l’acte d’ahir va acabar amb una actuació de la coral ArsNovaLloret, que va interpretar una de les peces de La Bella Dolores. Al piano els ha acompanyat Josep Bernat. La sarsuela s’estrenarà per la Festa Major de Sant Romà.

El primer en trepitjar l’escenari serà el director lloretenc Xavier Albertí, que porta a la vila L’empestat, amb Jordi Oriol i Carles Pedragosa. Albertí oferirà un col·loqui amb el públic quan acabi la representació, que es farà el 12 d’octubre a les nou de la nit.

I, com és habitual, hi haurà espectacles familiars, Espai Off (en aquest cas, amb la col·laboració de l’hotel Monterrey), Espai In, concerts i teatre local amb Muekka i Ja Cobrarem. També es va presentar, ahir, la programació del Cineclub Adler, que començarà dijous que ve, 27 de setembre, amb la projecció de Lucky, en homenatge a Harry Dean Stanton. I es va convidar tothom a assistir al festival Montphoto el primer cap de setmana d’octubre.

Tots els detalls de la programació d’aquesta temporada es podran consultar aviat a la pàgina web del teatre.

- Publicitat -

El + Vist

Vacunació de més de 300 persones avui al CAP del Rieral

Al llarg de tot el dia, es vacunaran 360 persones (majors de 79 anys), contactades prèviament per Salut.