14.9 C
Lloret de Mar

El Teatre de Lloret renova totes les butaques i guanya aforament

L'equipament municipal passa de 370 a 415 localitats, més còmodes i amb una imatge més viva i acolorida.

Les noves butaques del Teatre.
Les noves butaques del Teatre.

Darreres Notícies

El Teatre de Lloret encara la nova temporada amb el pati de butaques totalment renovat, fet que ha permès augmentar-ne l’aforament. El recinte ha passat de 370 localitats a 415. En guanya, doncs, 45.

servicios profesionales jimenez

Els nous seients no només són més còmodes sinó que tenen diferents tonalitats de verd, blau i groc, oferint una nova imatge de la sala. El regidor del Teatre, Albert Robert, argumenta que el canvi de butaques era totalment “necessari”. Les anteriors tenien 11 anys, quan es va inaugurar l’equipament.

Graderies superior del Teatre, renovades.
Graderies superior del Teatre, renovades.

La renovació del pati de butaques ha tingut lloc en dues fases. El primer tram es va fer al 2020 i aquest mes de setembre s’han realitzat els treballs per substituir totes les butaques de la graderia superior. Aquesta feina ha durat una setmana, a principis de mes, i ha tingut un cost de 47.000 euros. Les obres han consistit en el desmuntatge i substitució de la segona graderia per disposar de butaques amb major amplada i comoditat.

Segons fonts municipals, el canvi de butaques era una “prioritat” per tal de permetre que els espectadors del Teatre puguin gaudir amb comoditat de les representacions així com també pels congressos i esdeveniments que s’hi porten a terme al llarg de l’any.

El 30 de setembre comença la nova temporada. Aquests dies s’estan acabant d’enllestir el programes i a partir del 20 de setembre es farà pública la programació d’aquesta tardor.

spot_img

El + Vist