6 C
Lloret de Mar
Guardonats als Premis G! 2018

El Teatre de Lloret serà l’escenari de la 13a gala d’entrega dels Premis G! del Patronat de Turisme

És el segon cop que Lloret acull aquesta gala, que començarà a les 18.30 hores.

Guardonats als Premis G! 2018

Darreres Notícies

El Teatre de Lloret acull, aquest vespre, els Premis G! del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Són uns guardons que entrega cada any el Patronat a persones i propostes relacionades amb el turisme a la demarcació així com la seva difusió.

En la categoria honorífica, es lliuren els premis Josep Pujol i Aulí, en reconeixement a la tasca professional, i Francesc “Xiquet” Sabater, al projecte empresarial, a persones i a iniciatives empresarials que hagin contribuït al desenvolupament del turisme a les comarques gironines.

En la categoria de comunicació turística, es reconeix i premia la tasca de divulgació, promoció i prescripció que periodistes i creadors de contingut d’arreu del món fan en benefici dels viatgers i de la indústria turística.

En la categoria de recerca, el premi Yvette Barbaza, creat el 2009, es distingeix el millor projecte d’investigació en l’àmbit del turisme i el seu context social, econòmic i territorial a la província.

L’empresari Jordi Comas i Matamala

El 2012, es va crear el premi especial Jordi Comas i Matamala, en reconeixement a aquelles persones que amb la seva tasca personal i professional es converteixen en exemple per acumular valors, com la vocació de servei, la cultura de l’esforç, la dedicació i, també, l’estima per la terra.

I el 2015, va néixer el Premi especial Juli Soler i Lobo i s’adreça a aquells que acumulen mèrits en el sector de la gastronomia amb la seva tasca personal i professional.

Aquesta serà la 13a edició de la gala dels Premis G!, que començarà a dos quarts de set de la tarda al Teatre de Lloret. 

spot_img

El + Vist