20.1 C
Lloret de Mar
Cartell del concert flamenc 'Memento'

El Teatre de Lloret treballa per poder reprogramar tots els espectacles suspesos aquests dies

De moment, les obres afectades són 'Memento', 'No t’ho callis', 'Alicia en el País de las Maravillas', 'Cel 4.0' i 'Els Ocells', però es preveu que n'hi hagi més.

Cartell del concert flamenc 'Memento'

Darreres Notícies

Memento o Els ocells són alguns dels espectacles que estaven programats per aquests dies al Teatre de Lloret de Mar, però que no podrem veure atès l’estat d’alarma decretat arran de la crisi del coronavirus. Tot i així, la intenció de l’Ajuntament és poder-los reprogramar tots per més endavant.

De moment, les obres afectades són Memento, No t’ho callis, Alicia en el País de las Maravillas, Cel 4.0 i Els Ocells. Tot i així, sembla que encara s’hauran de posposar alguns espectacles més, segons el regidor del Teatre, Albert Robert, que ha deixat clar que estan treballant intensament per poder tornar a programar tots els espectacles previstos i, d’aquesta manera, donar un cop de mà a les companyies teatrals.

Davant d’aquesta situació, qui tingui entrades comprades, té dues opcions: guardar-la per quan torni a programar-se l’espectacle (de manera que servirà la mateixa entrada) o bé sol·licitar la devolució dels diners a través del correu electrònic.

Pel que fa a les obres que ja estan reprogramades, les entrades ja estan a la venda, tot i que Albert Robert recomana esperar-se a comprar les dels espectacles més propers, per si cal prendre noves mesures d’aquí unes setmanes.

Per a qualsevol dubte, cal adreçar-se al correu [email protected].

spot_img

El + Vist