10.3 C
Lloret de Mar

El Teatre se suma a la celebració de Sant Jordi des de casa amb propostes a Youtube

Son tres vídeos molt diferents, que estan penjats a la plataforma.

Un moment del curtmetratge 'Un Sant Jordi confinat'
Un moment del curtmetratge 'Un Sant Jordi confinat'

Darreres Notícies

Avui és Sant Jordi. Però, sens dubte, és un Sant Jordi excepcional, perquè la pandèmia que estem vivint ens impedeix celebrar-lo com ens agradaria. Avui s’haurien de muntar fires arreu de Catalunya, els carrers haurien d’estar plens a vessar i els catalans i catalanes s’haurien de regalar roses i llibres a cabassos. Tot això no serà possible, però l’estat d’alarma que ens obliga a estar confinats no impedeix que no puguem celebrar la jornada.

servicios profesionales jimenez

Aquí Lloret, per exemple, el Teatre s’ha implicat molt en la celebració i ha programat unes quantes propostes al llarg del matí a través del seu canal de Youtube.

La primera ha estat a dos quarts d’onze, quan s’ha pogut veure el curtmetratge Un Sant Jordi confinat, elaborat per l’actor i director Joan Romà Ortiz amb la seva família. Es tracta d’una petita producció destinada especialment als més petits en què s’adapta la llegenda de Sant Jordi als temps que estem vivint.

A les onze del matí, Mercè Maresma, professora de l’aula municipal de teatre, ha ofert, amb el seu grup d’alumnes, el vídeo Sant Jordi, confinat.

I a les dotze, l’actriu Anna Roca, de la companyia que porta el seu nom, ha preparat La història de Sant Jordi i una mica més, amb diferents versions de la llegenda agafant els punts de vista dels protagonistes: la princesa, el drac i Sant Jordi.

El regidor del Teatre, Albert Robert, espera que les propostes hagin agradat el públic i creu que és de rebut que el teatre aposti per la cultura i s’impliqui en la celebració de Sant Jordi.

El regidor ha assegurat, d’altra banda, que des de l’Ajuntament treballen amb la idea de poder organitzar Sant Jordi al carrer el 23 d’abril, tal com han acordat els gremis de floristeries i llibreries de Catalunya.

spot_img

El + Vist