24.4 C
Lloret de Mar
Una imatge antiga de la festa de Santa Cristina

El Teatre tanca les projeccions a Youtube amb la primera part del documental ‘Tot recordant Santa Cristina’

És un documental elaborat per l'Arxiu Municipal que mostra imatges de la Festa Major de Santa Cristina des de 1914 fins a l'actualitat. La projecció és avui a les 19 hores.

Una imatge antiga de la festa de Santa Cristina

Darreres Notícies

El Teatre de Lloret oferirà aquesta tarda una nova projecció per Youtube, que serà l’última de la tanda de projeccions està fent des que va començar el confinament. En aquesta ocasió, projectarà la primera part del documental Tot recordant Santa Cristina, produït per l’Arxiu Municipal i que ofereix imatges de la Festa Major d’estiu des del 1914 fins a l’actualitat.

De fet, tal com detalla l’arxiver municipal, Quim Daban, es divideix en dues parts: una mostra imatges del 1914 al 1979 i l’altra, del 2016. Així, els espectadors poden comprovar com ha evolucionat la festa.

L’arxiver apunta que l’elaboració del documental ha estat possible gràcies a les aportacions de diferents famílies de la vila, a qui vol dedicar la projecció d’aquesta tarda. Quim Daban insisteix en la importància que té poder conservar bé tot aquest material, que necessita unes condicions òptimes per poder-lo preservar. Un material que, en el futur, serà molt útil perquè els lloretencs puguin conèixer bé com era el municipi al segle XIX i principis del XX.

La projecció es farà avui dimecres, a les set de la tarda, a través del canal de Youtube del Teatre. Després, el documental quedarà penjat. Recordem que fa uns dies es va poder veure la segona part de Tot recordant Santa Cristina, que recull imatges de la festa des de 1980 fins a 1999.

spot_img

El + Vist