24.3 C
Lloret de Mar
La presentació de la Women Spring Cup de waterpolo, aquest dilluns a la piscina.

El torneig de waterpolo internacional femení reunirà 21 equips a la Piscina de Lloret

La Women Spring Cup, que s'ha presentat aquest dilluns, es durà a terme aquest cap de setmana.

La presentació de la Women Spring Cup de waterpolo, aquest dilluns a la piscina.

Darreres Notícies

La Piscina de Lloret acull aquest cap de setmana la setena edició de la Women Spring Cup. El torneig de waterpolo internacional femení comptarà amb 21 equips participants: 13 en la categoria infantil i 8 en la categoria cadet.
Les noies participants, que tenen entre 12 i 16 anys, provenen majoritàriament de Catalunya, però també hi haurà equips de Madrid, València i, fins i tot, dels Països Baixos.

L’organitzadora de la Women Spring Cup, Montse Gibert, explica que l’esperit del torneig és donar protagonisme a les joves esportistes, per tal que puguin gaudir del waterpolo en aquest final de temporada. “És un torneig d’integració perquè totes aquestes nenes tinguin el seu moment i gaudeixin”, afegeix.

waterpolo 2

La regidora d’Esports, Ana García-Castany, assenyala que “la Women Spring Cup, amb 400 participants, conclou els esdeveniments d’aquest mes d’abril, esperem que tot funcioni molt bé”. El director de la Piscina de Lloret, Ricard Salinas, valora l’organització del torneig de manera molt positiva i destaca l’aposta per “l’esport femení de base“.

La setena edició de la Women Spring Cup comença aquest divendres a la tarda. S’allargarà tot el cap de setmana fins el proper dilluns, 1 de maig, amb les finals.

spot_img

El + Vist