Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Elizabeth Keegan, al centre, a la fira de Berlín

El turisme alemany mostra un major interès per productes com l’actiu i el cultural

Així s'ha copsat a la fira ITB de Berlín, on Lloret Turisme ha estat present com cada any.

Elizabeth Keegan, al centre, a la fira de Berlín

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

Lloret de Mar ha promocionat la seva oferta al mercat alemany, amb una aposta per la natura i la cultura de la destinació. Ho ha fet a través de Lloret Turisme, participant en la fira ITB de Berlín, un dels esdeveniments turístics de referència a Europa, que Lloret no es perd mai.

Una de les principals conclusions que s’ha pogut obtenir és el canvi de tendència en el comportament del mercat alemany, tot i que afecta poc a Lloret de Mar, segons la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan. Tal com s’ha copsat a la fira de Berlín, el visitant alemany, que havia estat un públic estacional estiuenc, ara mostra un major interès per productes com l’actiu i el cultural. Això ha provocat que presenti menys estacionalitat i que hagi augmentat la mitjana d’edat dels turistes que es desplacen fins a Lloret.

Segons Lloret Turisme, en l’últim any, en xifres absolutes, s’ha reduït el nombre de visitants d’Alemanya però la seva satisfacció amb l’oferta de la vila ha augmentat més de 10 punts.

La fira de Berlín és una cita ineludible per a Lloret Turisme, perquè permet reunir-se amb operadors de rellevància alemanys i d’altres països d’Europa Central.

El mercat alemany continua sent un dels principals punts emissors de turistes a Lloret. En concret, és el quart, per darrere del nacional, el francès i el britànic. L’any passat, la destinació va rebre més de 66.500 viatgers alemanys, un 5% del total.

D’altra banda, Lloret Turisme ha organitzat aquest matí una xerrada adreçada a tot tipus d’establiments que estiguin vinculats a l’alimentació i que estiguin interessats en saber quins són els passos que han de seguir per acreditar que serveixen aliments sense gluten als seus clients.

L’acció s’emmarca en la voluntat de Lloret de convertir-se en una destinació saludable, tal com remarca Elizabeth Keegan. El conveni entre l’Ajuntament i l’Associació de Celíacs de Catalunya s’emmarca en un projecte impulsat fa dos anys amb la Fundació Alícia per crear una estratègia d’impuls del sector de la gastronomia de Lloret de Mar.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.