11.4 C
Blanes
Un dels moments del BTM.

El turisme competitiu i compromès, a debat a Lloret

És el plantejament del BTM que organitza la Fundació Guitart, al llarg d'aquest matí, amb experts i 170 inscrits.

Un dels moments del BTM.

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha acollit aquest matí una jornada de debat sobre turisme competitiu i socialment compromès. Està organitzada per la fundació Climent Guitart, amb el format BTM (Bussiness Tourism Market), el nom que reben aquests fòrums que compten amb diferents experts i representants d’empreses, universitats i administracions.

En la sessió d’aquest dijous, el focus s’han posat en aspectes d’actualitat com l’hoteleria sostenible, el Big Data o la innovació com a eines en l’assoliment del bé comú. Roberto Torregrossa, de la fundació Guitart, explica que compten amb 170 inscrits, un rècord, i que la voluntat és oferir “un espai de diàleg i reflexió, molt necessari per al sector del turisme”.

A més, enguany se suma al BTM un premi d’startups i sostenibilitat. En aquest concurs s’exploren exemples concrets i casos d’èxit de noves startups, amb 8 participants. Són empreses emergents no només busquen la rendibilitat, sinó que també aborden els desafiaments globals del sector a través de solucions creatives.

El Business Tourism Market, amb seu a l’hotel Guitart Central Park, compta amb el suport de la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Lloret Turisme i diferents empreses.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist