20.1 C
Lloret de Mar
Un congrés de pesca, aquest setembre a l'Hotel L'Azure (Lloret Turisme)

El turisme de congressos es reactiva amb el relaxament de les mesures anticovid

Les últimes setmanes Lloret de Mar ha acollit diferents reunions, convencions i sessions de treball nacionals i internacionals, a banda de visites de prospecció per part d’agències especialitzades en el turisme de congressos.

Un congrés de pesca, aquest setembre a l'Hotel L'Azure (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Bones sensacions en el sector del turisme de congressos a Lloret, després que s’hagi reactivat l’activitat de reunions i esdeveniments a la destinació. I és que les últimes setmanes Lloret de Mar ha acollit diferents reunions, convencions i sessions de treball nacionals i internacionals, a banda de visites de prospecció per part d’agències especialitzades en el turisme de congressos.

La directora del Lloret Convention Bureau, Montse Belisario, fa una bona valoració de la situació actual, després de tants mesos de nul·la o molt baixa activitat.

“Setembre i octubre han estat dos mesos molt intensos pel que fa al turisme de reunions a casa nostra”

Montse Belisario

Els primers esdeveniments presencials de gran format van tornar a Lloret després de l’estiu. Alguns dels exemples són el festival de fotografia MontPhoto o el Festival de la Cançó, amb 200 participants polonesos, entre altres.

La clau de la reactivació, segons Montse Belisario, ha estat la fi de les restriccions de la pandèmia de la Covid-19.

“Que s’hagin acabat les restriccions d’aforament en els esdeveniments és la clau per a la reactivitació del sector”

Montse Belisario

Amb aquest nou escenari, el Lloret Convention Bureau ha donat continuïtat a la seva acció promocional en els principals mercats estratègics amb visites de prospecció amb agències d’esdeveniments.

Una visita de retrospecció aquest octubre (Lloret Convention Bureau)
Una visita de retrospecció aquest octubre (Lloret Convention Bureau)

Unes accions que són necessàries per poder donar a conèixer l’oferta de Lloret en aquest àmbit i captar nous clients.

“Molts dels nostres clients que tenen contacte per primera vegada amb Lloret no s’esperen trobar aquesta oferta tan àmplia especialitzada en el turisme de reunions”

Montse Belisario

Els establiments hotelers també han estat la seu de diversos esdeveniments. Per exemple, l’hotel L’Azure va acollir el “team camp”, amb més de 300 assistents d’arreu d’Europa. Un altre exemple és el del Palau de Congressos Olympic, amb una convenció de l’empresa d’automoció AD BOSCH, amb més de 500 participants.

En els pròxims mesos, Lloret també acollirà altres esdeveniments com el primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu, que se celebrarà els dies 25 i 26 de novembre.

spot_img

El + Vist