17.8 C
Lloret de Mar

El turisme de reunions comença a notar la recuperació i mira amb optimisme a aquest 2022

Des del Lloret Convention Bureau asseguren que el segon semestre del 2021 ja es va començar a notar aquesta recuperació i per aquest 2022 les perspectives són molt bones.

Montse Belisario en la seva intervenció en l'assemblea del Lloret Convention Bureau
Montse Belisario en la seva intervenció en l'assemblea del Lloret Convention Bureau

Darreres Notícies

El turisme de congressos a Lloret de Mar ja ha començat la recuperació. De fet, des del Lloret Convention Bureau asseguren que el segon semestre del 2021 ja es va començar a notar aquesta recuperació i per aquest 2022 les perspectives són molt bones. Així s’ha posat de manifest aquest dimarts al vespre, en què el Lloret Convention Bureau ha pogut tornar a fer, després de dos anys de pandèmia, la seva trobada anual.

servicios profesionales jimenez

En aquesta assemblea, la directora de l’organisme, Montse Belisario, ha reconegut que els dos últims anys han estat molt complicats, però ha posat de manifest que el Lloret Convention Bureau no s’ha aturat i fa una bona lectura de l’últim tram del 2021.

“Malgrat canviar una mica l’estratègia per la situació, considerem que el 2021 ha sigut l’any de la reactivació del segment del turisme de reunions”

Montse Belisario

Recordem que fins al juny del 2021, a Catalunya, no es podia fer cap tipus de reunió de més de 10 persones i això va penalitzar molt el sector de congressos. Però, entre setembre i octubre, Lloret va acollir més de 35 esdeveniments i, en tot l’any, es va arribar a la vuitantena de trobades, de tot tipus i mides.

L’assemblea del Lloret Convention Bureau.

Aquesta arrencada de finals d’any aporta bons auguris per aquest any. A més, després de dos anys amb tantes restriccions, Montse Belisario apunta que moltes empreses tenen ganes de tornar a fer trobades presencials.

“Aquest 2022 es veu que hi ha recuperació, moltes empreses no s’han reunit durant aquests dos anys i mostren molt d’interès per fer aquestes reunions”

Montse Belisario

L’organisme público-privat fa 13 anys que funciona i es considera una aposta estratègica de la destinació. L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, que és el president del Lloret Convention Bureau, remarca la importància que té el sector del turisme de congressos per al municipi.

“Tota aquella gent que descobreix les instal·lacions de Lloret de Mar en terme de convention bureau surten enormement sorpresos i tenim un alt nivell de fidelització”

Jaume Dulsat

La vicepresidenta és Rosa Maria Masó, representant del sector privat, que confia en què aquest 2022 el sector tornarà a certa normalitat.

“Estem contents, tothom tenia moltes ganes de veure’ns i això dona ànims, esperem que aquest any sigui el definitiu de sortida d’aquesta pandèmia”

Rosa Maria Masó

Tots els representants del Lloret Convention Bureau han valorat de manera molt positiva poder tornar a celebrar la trobada anual presencialment. L’assemblea i el posterior network s’han fet a l’hotel L’Azure.

spot_img

El + Vist