8.3 C
Lloret de Mar

El veïnat de les Alegries organitza aquest diumenge la primera Festa d’Estiu

El veïnat recupera les havaneres que es va haver de suspendre en la darrera Festa de les Flors.

Façana de l'ermita de les Alegries
Façana de l'ermita de les Alegries

Darreres Notícies

El veïnat de Les Alegries organitza aquest diumenge la seva primera Festa d’Estiu. Amb aquest esdeveniment, volen recuperar el concert d’havaneres que es va haver de suspendre en la passada edició de la Festa de les Flors.

La cantada anirà a càrrec del grup lloretenc Cabotatge. Montse Xirgu, membre del veïnat, explica que “en no poder-se fer a la Festa de les Flors, vam buscar una alternativa a l’estiu, ens feina il·lusió fer havaneres a les Alegries”.

A banda de les havaneres, que comptarà amb cremat per a tothom, també s’han programat altres activitats, com jocs de bombolles pels més petits i animació a càrrec de Laura Serrà. Xirgu hi afegeix que “tothom hi és convidat”.

Durant l’esdeveniment del proper diumenge, 5 d’agost -que començarà a les 18 hores- també es farà el sorteig de 12 lots de productes de la terra. A més, els assistents comptaran amb servei de bar, amb begudes i entrepans.

Al llarg de l’any, des del veïnat de Les Alegries celebren fins a tres jornades festives amb la Festa del Traginer, la Festa de les Flors i la seva Festa Major, el mes de setembre.

spot_img

El + Vist