Divendres, 22 gener 2021
14.1 C
Lloret de Mar
Façana de l'ermita de les Alegries

El veïnat de les Alegries organitza aquest diumenge la primera Festa d’Estiu

El veïnat recupera les havaneres que es va haver de suspendre en la darrera Festa de les Flors.

Façana de l'ermita de les Alegries

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

El veïnat de Les Alegries organitza aquest diumenge la seva primera Festa d’Estiu. Amb aquest esdeveniment, volen recuperar el concert d’havaneres que es va haver de suspendre en la passada edició de la Festa de les Flors.

La cantada anirà a càrrec del grup lloretenc Cabotatge. Montse Xirgu, membre del veïnat, explica que “en no poder-se fer a la Festa de les Flors, vam buscar una alternativa a l’estiu, ens feina il·lusió fer havaneres a les Alegries”.

A banda de les havaneres, que comptarà amb cremat per a tothom, també s’han programat altres activitats, com jocs de bombolles pels més petits i animació a càrrec de Laura Serrà. Xirgu hi afegeix que “tothom hi és convidat”.

Durant l’esdeveniment del proper diumenge, 5 d’agost -que començarà a les 18 hores- també es farà el sorteig de 12 lots de productes de la terra. A més, els assistents comptaran amb servei de bar, amb begudes i entrepans.

Al llarg de l’any, des del veïnat de Les Alegries celebren fins a tres jornades festives amb la Festa del Traginer, la Festa de les Flors i la seva Festa Major, el mes de setembre.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".