7.6 C
Lloret de Mar

El veïnat de Lloret de Dalt recull 13 caixes de productes alimentaris i d’higiene per al Gran Recapte

És la tercera vegada que l'associació col·labora amb la campanya solidària i les valoracions són molt positives.

Alguns dels productes recollits (Associació de veïnes i veïns de Lloret de Dalt)
Alguns dels productes recollits (Associació de veïnes i veïns de Lloret de Dalt)

Darreres Notícies

L’associació de veïnes i veïns de Lloret de Dalt s’ha tornat a sumar al Gran Recapte d’aliments i ha recollit 13 caixes de productes diversos. La recollida solidària s’ha fet durant aquest cap de setmana i els organitzadors estan satisfets amb la resposta.

El president de l’entitat, Lluís Cruz, remarca que, entre els donatius, hi ha molts productes infantils. Una petició que es fa des del Centre de Distribució d’Aliments i, per tant, està satisfet de la resposta del veïnat.

“De les 13 caixes, bona part són productes alimentaris i d’higiene infantil, que és un tipus de producte que volíem potenciar i estem contents que la crida que hem fet ha tingut bona resposta”

Lluís Cruz

Aquesta ha estat la tercera edició de la recollida d’aliments de Lloret de Dalt. Una iniciativa que va néixer arran del confinament per la pandèmia, en un moment en què van créixer les necessitats per a moltes famílies lloretenques.

Des d’aleshores, han aconseguit entregar fins a 50 caixes d’aliments i productes d’higiene. Per a Lluís Cruz, la bona resposta dels veïns ve donada perquè tothom és conscient de la feblesa de l’economia domèstica.

“Des de Lloret de Dalt estem implicats amb els nostres veïns perquè, en definitiva, tots coneixem algú o ens reconeixem a nosaltres mateixos que podem estar a dues nòmines de la pobresa”

Lluís Cruz

L’associació de veïnes i veïns de Lloret de Dalt té previst fer entrega de les caixes avui mateix.

spot_img

El + Vist