8 C
Lloret de Mar

El Vermut Jazz posa punt i final aquest diumenge amb el saxofonista Lucas Martínez

Serà aquest diumenge a les 12 hores. Com sempre, es podrà seguir el concert a la vegada que es pren un vermut en una de les taules que envoltaran l’escenari.

Lucas Martínez
Lucas Martínez

Darreres Notícies

El saxofonista Lucas Martínez, que tancarà, aquest diumenge, la tercera edició del cicle VermutJazz. Sortirà a l’escenari juntament amb tres músics que també són familiars seus: Isa Membrilla, al piano; Salva Colàs, al contrabaix; i César Martínez, a la bateria.

servicios profesionales jimenez

Lucas Martínez ja va actuar l’any passat al Musicava, amb un gran èxit de públic. Destaca per la seva energia i capacitat d’improvisació. Actualment, estudia un màster a Amsterdam i ofereix concerts a les principals sales de jazz d’arreu del món.
Tot i la seva joventut, se’l considera un referent del seu instrument. A més, col·labora amb diverses Big Bands i grups de referència del gènere jazzístic.

La sessió, que serà l’última de la tercera temporada del Vermut Jazz, serà aquest diumenge, a les 12 del migdia, al bar del Teatre. Com sempre, es podrà seguir el concert a la vegada que es pren un vermut en una de les taules que envoltaran l’escenari.

spot_img

El + Vist