21.6 C
Lloret de Mar

El Water World s’ampliarà entre els anys 2024 i 2025

L'Ajuntament ha modificat el POUM per permetre que el parc aquàtic sumi 8.000 metres quadrats.

La nova atracció de doble 'tornado' que s'instal·larà al parc lloretenc.
La nova atracció de doble 'tornado' que s'instal·larà al parc lloretenc.

Darreres Notícies

L’ampliació del Water World fa un pas endavant. En el ple del passat 1 d’agost, l’Ajuntament de Lloret de Mar va modificar el pla general, el POUM, per permetre que el parc aquàtic es faci més gran.

Afecta una finca comprada al 2018 i situada al costat de l’entrada que ocupa una superfície de 8.000 metres quadrats. Allà s’hi farà un tobogan nou, anomenat ‘doble tornado’, a més d’una zona infantil, amb una inversió prevista de 5 milions d’euros. Les noves atraccions han d’estar fetes entre els anys 2024 i 2025.

Water World
El parc aquàtic Water World, a principis d’aquesta temporada.

Julià López Arenas, director del Water World, destaca que la nova atracció ha de ser “emblemàtica”. Assenyala que l’empresa que la construeix és del Canadà, “la més important del món” la qual s’encarrega de les atraccions aquàtiques dels parcs Disney.

El director recorda que cada 10 anys “fem alguna remolació o ampliació de les instal·lacions i que ara, després de la pandèmia, ho hem activat”.

Arenas conclou que la temporada actual està “anant bé” i perceben un canvi de clients des de la pandèmia. Reben més usuaris catalans, tant de les comarques de Girona i Barcelona, i menys turistes estrangers com els britànics.

El Water World, considerat el 5è millor de tot l’Estat i el 24è d’Europa segons Tripadvisor, es va inaugurar l’any 1985 i compta amb una extensió de 140.000 metres quadrats i més d’una 20a d’atraccions en marxa.

spot_img

El + Vist