17.1 C
Blanes
Waterpolo Kids Tour

El Waterpolo Kids Tour preveu un impacte econòmic a Lloret de 100.000 euros

El torneig, que comença demà, porta a la destinació 420 participants, de 32 clubs.

Waterpolo Kids Tour

Darreres Notícies

Aquest divendres comença a Lloret la setena edició del Waterpolo Kids Tour, que, segons l’organització, es preveu que tingui un impacte econòmic de gairebé 100.000 euros a Lloret de Mar.

El torneig es disputarà en les categories aleví, infantil, cadet i juvenil, dels 10 fins als 18 anys, i comptarà amb competició masculina i femenina. La previsió és que reuneixi 420 participants, que pertanyen a 32 clubs de Catalunya, Galícia, Aragó i també de Malta. Unes xifres molt bones per a l’organització, segons apunta el fundador de Waterpolo Kids Tour, Luís Pérez.

“Les llicències federatives que hi ha avui en dia són baixes i que, de mica en mica, vagin pujant arran d’aquestes activitats esportives, fa que hi hagi cada vegada més adeptes en aquest esport”

Luís Pérez
circo de las estrellas

Com a nota destacada, en aquesta edició, la imatge del Waterpolo Kids Tour serà Edu Lorrio.

edu lorrio Getty
Edu Lorrio (Getty)

És el porter de la selecció espanyola de waterpolo, que aquest estiu ha guanyat la Lliga Mundial als Estats Units i ha obtingut el tercer lloc en el Mundial de Fukuoka. Luís Pérez remarca que per als joves esportistes és molt atractiu poder tenir contacte amb esportistes de primer nivell.

“Són referents per als nens i ells volen veure’ls, tocar-los, poder fer-se una foto i aquest atractiu fa que millori la promoció esportiva d’aquest esport”

Luís Pérez
Waterpolo Kids Tour 6
Waterpolo Kids Tour

Per a l’organització, Lloret de Mar és una destinació idònia per organitzar un torneig com aquest.

“Les condicions de Lloret són perfectes, hi ha una qualitat al servei que podem oferir als participants i hi ha uns serveis que van des de l’hostaleria fins a qualsevol tipus d’activitat que vulguin fer complementària”

Luís Pérez

La setena edició del Waterpolo Kids Tour comença aquest divendres i s’allargarà fins al diumenge, amb les finals. Tots els partits es jugaran a la Piscina de Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist