11.4 C
Lloret de Mar
David Gou, a la seva època al Tickets

El xef David Gou proposa receptes fàcils per fer a casa mentre duri el confinament

A través de les xarxes socials del seu restaurant, Studio 66, fa propostes de cuina fàcil. Les millors receptes s'introduiran a la carta quan tornin a obrir.

David Gou, a la seva època al Tickets

Darreres Notícies

Fer front al confinament cuinant receptes fàcils amb productes bàsics. Això és el que proposa el xef del restaurant Studio 66, David Gou, que a través de les seves xarxes socials ofereix tot de receptes senzilles perquè tothom les pugui fer des de casa.

La lassanya de la Judith Fornaguera (Instagram)

El cuiner demana a la població que s’animi a fer les seves receptes que en pengi una fotografia a les xarxes socials i etiqueti l’Studio 66. A més a més, ell mateix repta persones concretes perquè es posin a cuinar. I si algú vol demanar alguna recepta en concret, també pot fer arribar el suggeriment a través de les xarxes socials.

Quan s’aixequi l’estat d’alarma i el restaurant pugui tornar a obrir les portes, escolliran les millors receptes i les incorporaran a la carta.

David Gou reconeix que la situació és molt complicada per al sector de la restauració i que tornar a engegar motors serà molt difícil perquè els números vermells augmentaran. Tot i així, el xef reconeix l’excepcionalitat del moment i anima tothom a quedar-se a casa i passar el confinament de la millor manera possible, per exemple, cuinant.

spot_img

El + Vist