16.8 C
Blanes
Fran Agudo amb el Sol de la Guia Repsol (Mont Bar)

El xef lloretenc Fran Agudo guanya un premi de la Guia Repsol al capdavant de Mont Bar

D'aquesta manera, Fran Agudo suma un nou èxit a la seva trajectòria, amb alegria i il·lusió de seguir treballant per l'excel·lència.

Fran Agudo amb el Sol de la Guia Repsol (Mont Bar)

Darreres Notícies

Fran Agudo ha guanyat un Sol de la Guia Repsol com a xef del restaurant Mont Bar, situat al carrer Diputació de Barcelona.

El lloretenc, que ja havia guanyat tres Sols quan treballava de cap de cuina al restaurant Tickets, suma un nou èxit en aquesta nova etapa de la seva vida al capdavant de la cuina del Mont Bar. I això el fa molt content i satisfet de la feina feta.

“Molt contents, perquè és un reconeixement que l’equip es fa molt seu després de tot un any treballant i, sobretot, per Mont Bar, que és un restaurant que porta una trajectòria molt llarga”

Fran Agudo
circo de las estrellas

Agudo va començar molt jove en el món de la gastronomia, al costat del seu pare, que també era cuiner. Aquell àmbit li va agradar i, tot i que sabia que era una feina exigent i que demana moltes hores, més tard va estudiar cuina a Girona, la qual cosa li va permetre fer un stage a restaurants de primer nivell, com el Celler de Can Roca o el Tickets, on va tenir opció de quedar-se i va treballar-hi durant gairebé deu anys.

Carxofa i trufa negra, un dels plats estrella de Fran Agudo (Mont Bar)
Carxofa i trufa negra, un dels plats estrella de Fran Agudo (Mont Bar)

Arran de la pandèmia i del conseqüent tancament del Tickets, va fer un canvi de vida que el va portar a convertir-se en xef del Mont Bar, on du un ritme menys frenètic que els altres locals, on tenien estrelles Michelin. Tot i així, està molt orgullós de la carta que ofereixen, amb productes de qualitat i plats elaborats per compartir i tenint cura dels petits detalls.

“És un restaurant on intentem donar alta cuina dins d’un espai més casual i la majoria de plats són per compartir”

Fran Agudo

El futur l’encara amb ganes de seguir treballant per l’excel·lència tant com pugui i amb les portes obertes a assolir noves metes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist