11.2 C
Lloret de Mar
El Xino-Xano recupera la castanyada després que l'any passat se suspengués per la pandèmia

El Xino-Xano fa una crida per trobar nous membres ara que recupera l’activitat

Més d'un any ha estat aturada l'entitat, que torna dilluns, 1 de novembre, amb la Castanyada popular de Tots Sants.

El Xino-Xano recupera la castanyada després que l'any passat se suspengués per la pandèmia

Darreres Notícies

El Xino-Xano torna a l’activitat. Després de més d’un any aturada per la situació de pandèmia, l’entitat torna a activar-se i ho farà dilluns vinent, 1 de novembre, amb la castanyada.

Com sempre, per la jornada de Tots Sants oferirà castanyes al Pati de l’Erol, a partir de les sis de la tarda. Un membre de l’entitat, Carles Carbonell, apunta que serà molt similar a la castanyada de sempre, tot i que intentaran evitar aglomeracions i no es podrà compartir porró per beure vi.

“Farem un circuit d’entrada i sortida, que vagi lleuger, amb mascareta, una mica de distància i hauran de sortir del recinte per deixar pas a altra gent”

Carles Carbonell

El Xino-Xano ha preparat uns 120 quilos de castanyes i moniatos, la mateixa quantitat que el 2019, per a unes 500 persones, que repartirà al preu de 4 euros per paperina, amb gotet de vi inclòs.

Castanyada 2019 (Xino-Xano)
Castanyada 2019 (Xino-Xano)

Els membres de la penya estan molt contents de tornar a activar l’agenda, cosa que no han volgut fer fins que no han pogut garantir certa normalitat en les seves activitats. En aquest sentit, ja està preparant la Marxa a Sant Pere del Bosc en el marc de la Festa Major de Sant Romà.

La caminada es farà diumenge 7 de novembre. Això sí, només es farà la pujada a Sant Pere i l’esmorzar.

“Pujarem a Sant Pere del Bosc caminant, allà esmorzarem i tornarem cap a casa per evitar una multitud de gent concentrada”

Carles Carbonell

Per poder seguir organitzant tot el gruix d’activitats, el Xino-Xano fa una crida per trobar nous membres.

“Més que col·laboradors, que ja en tenim i també són benvinguts, volem gent que ens ajudi a l’organització; no tant el dia de l’activitat, sinó els dies previs”

Carles Carbonell

Si algú hi està interessat, pot comentar-ho a qualsevol membre de la junta en alguna de les activitats del Xino-Xano. Recordem que dilluns vinent se celebrarà la castanyada, a partir de les sis de la tarda, al pati de l’Erol, al costat de la parròquia de Sant Romà.

spot_img

El + Vist