9.4 C
Lloret de Mar

El Xino-Xano ja ho té tot a punt per a la bunyolada de Divendres Sant

Com marca la tradició, es farà una caminada fins a les Alegries, on es repartiran els bunyols.

Bunyolada 2015
Bunyolada 2015

Darreres Notícies

A Lloret de Mar no hi ha Setmana Santa sense la bunyolada del Xino Xano. Com mana la tradició, l’àpat -que va precedit d’una caminada fins a les Alegries– arriba aquest Divendres Sant. Són molts els lloretencs que s’apunten a la proposta del Xino Xano, i acompanyen els membres de la penya a fer una hora d’excursió i després degusten els bunyols de Quaresma amb un got de vi.

Carles Carbonell, del Xino Xano, explica que els preparatius estan en marxa per tenir-ho tot a punt per aquest divendres. La sortida és a les 9 hores, a la plaça de la Vila. Des d’allà s’inicia el recorregut, que segueix el camí de Nostra Senyora del Rossell, passa per darrera de les escombraries i acaba a l’ermita de les Alegries. Allà, als caminants els espera un bon esmorzar a base de bunyols i vi, del qual se’n serviran unes 300 racions.

La proposta que fa el Xino Xano aquest Divendres Sant és tota una tradició a Lloret. Fa molts anys que es duu a terme i permet resseguir un camí proper a la vila que no és gaire concorregut.

spot_img

El + Vist