24.3 C
Lloret de Mar
L'autora blanenca Elisabet Moreno

Elisabet Moreno presenta la novel·la ‘L’esquerda’ a Lloret

El primer llibre de l'autora blanenca és una declaració d’amor al mar i la seva gent.

L'autora blanenca Elisabet Moreno

Darreres Notícies

L’escriptora blanenca Elisabet Moreno presentarà la seva primera novel·la ‘L’esquerda’ aquest divendres a Lloret de Mar. Serà a Can Gallissà, on donarà a conèixer la història d’en Vadó, un pescador retirat que es veu obligat a tornar a pescar amb el seu gendre, en Mohammed, per ajudar-lo.

La troballa d’un cadàver enmig del mar fa que els dos homes s’hagin d’entendre, esquivar tota mena de perills i contenir una esquerda del passat que torna a obrir-se.

cartell esquerda 1

El llibre és una declaració d’amor al mar i la seva gent, als pescadors i pobles mariners, però també és una crítica a la contaminació marítima. A més, posa de relleu la manca de relleu generacional a la pesca i la situació de la immigració a casa nostra.

Elisabet Moreno explica que “sóc blanenca i el primer que veig cada dia és el mar, que em fascina, el mar mai no és igual i és un element poderós per a la meva primera novel·la”. Montse Sala, de la llibreria de Can Gallissà, afegeix que “ens hem fixat en L’ESQUERDA perquè l’autora és de Blanes i perquè tracta sobre el nostre passat pesquer”.

La presentació, que comptarà amb la intervenció de Marc Pérez, periodista de TV3, serà aquest divendres, 12 de maig, a les 19h, a l’altell de la llibreria de Can Gallissà.

spot_img

El + Vist