5.7 C
Lloret de Mar
Taulell d'informació de l'Hospital comarcal de Blanes

ELLSSP critica que els centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva estan pitjor que fa dos anys

En un comunicat de premsa, la formació assegura que, malgrat el canvi en la direcció, la situació segueix sent molt greu.

Taulell d'informació de l'Hospital comarcal de Blanes

Darreres Notícies

En Lloret Sí Se Puede torna a criticar la Corporació de Salut del Maresme i La Selva (CSMS). Segons el grup polític, a l’oposició, la situació dels centres de la corporació, tant els ambulatoris com els hospitals de Blanes i Calella, segueix igual o pitjor que fa dos anys, quan va haver-hi un canvi de direcció. Ho apunta el portaveu de la formació, Paulino Gracia.

Paulino Gracia als estudis, en una imatge d’arxiu

Entre els diversos problemes que la formació ha detectat, hi ha la saturació en les Urgències de Blanes. A més, també denuncien que no s’ha recuperat cap servei dels que s’havien perdut amb les retallades, asseguren que es manté la precarietat laboral així com la falta de metges especialistes i pediatres i, als CAP, critiquen que hi ha molta llista d’espera per demanar hora amb el metge de capçalera.

El servei d’Urgències, a Blanes (El Punt Avui)

En un comunicat de premsa, En Lloret Sí Se Puede recorda que ja han passat gairebé dos anys de la dimissió de Núria Constans, qui exercia de gerent de la Corporació. Malgrat el canvi, el grup polític es nega a comunicar-se amb l’organisme, perquè creu que no serveix de res.

ELLSSP també fa referència a la vaga dels metges de capçalera que es va convocar a finals de l’any passat a causa de la sobrecàrrega i demana una solució perquè considera que la situació és molt greu. Anuncien, a més, que hi haurà una nova aturada durant el mes de febrer per part de la sanitat concertada.

spot_img

El + Vist