11.7 C
Lloret de Mar

Els alumnes de l’Institut Escola fan un intercanvi amb un centre de Sant Joan de les Abadesses

Les classes de 1r d'ESO van anar al poble del Ripollès al novembre i la previsió és que al maig vinguin els abadessencs a Lloret.

Una de les excursions a Sant Joan de les Abadesses (IE Lloret de Mar)
Una de les excursions a Sant Joan de les Abadesses (IE Lloret de Mar)

Darreres Notícies

L’Institut Escola de Lloret ha impulsat una nova activitat aquest curs amb molt èxit i ganes de repetir-la cada any. La prova pilot es fa amb els alumnes de primer d’ESO, que fan un intercanvi amb les classes de primer de l’institut escola Mestre Andreu de Sant Joan de les Abadesses.

servicios profesionales jimenez

De moment, els alumnes lloretencs han passat dos dies al poble del Ripollès, mentre que a finals de maig seran els abadessencs els que visitaran Lloret. El sotsdirector de l’institut escola Lloret de Mar, Joan De Domingo, assegura que, per ara, està resultant una molt bona iniciativa.

“És una oportunitat per poder fer un intercanvi amb l’alumnat d’un altre centre per conèixer les seves dinàmiques i el seu territori”

Joan De Domingo
Una altra de les excursions (IE Lloret de Mar)
Una altra de les excursions (IE Lloret de Mar)

Quan van ser a Sant Joan, van poder conèixer l’ambient muntanyenc del poble.

“Vam portar l’alumnat de costa a un ambient més de muntanya i va ser molt enriquidor fer excursions per la muntanya, coneixent paratges i fonts molt boniques”

Joan De Domingo

La idea d’impulsar aquest intercanvi va sorgir en una conversa informal entre membres directius dels dos centres. Però la proposta ha interessat molt i des de l’Institut Escola de Lloret, a partir del curs vinent, tenen la intenció d’ampliar-la a nous centres d’arreu de Catalunya i a tota la Secundària.

spot_img

El + Vist