8 C
Lloret de Mar

Els alumnes de l’Institut-Escola fan un mapa de les barreres arquitectòniques de Lloret

Les millores proposades són més rampes als carrers, edificis nous totalment accessibles i revisions periòdiques de l'estat de la via pública.

Els alumnes han fet el treball de camp en cadira de rodes.
Els alumnes han fet el treball de camp en cadira de rodes.

Darreres Notícies

Els alumnes de l’Institut-Escola han acabat un mapa de barreres arquitectòniques de Lloret de Mar, que han estat fent durant aquest curs. Un treball de camp que els ha permès detectar diferents problemes al carrer per a les persones amb discapacitat, com per exemple les que van amb cadira de rodes.

servicios profesionales jimenez

Els alumnes de 3r de la ESO s’han passejat per Lloret amb cadira de rodes i han fet fotografies de voreres i passos de vianants que no són accessibles. Tot plegat ho han recollit en un mapa, que inclou un seguit de millores que proposen a l’Ajuntament.

Amb aquesta feina, els alumnes han pres consciència dels problemes que sovint pateixen les persones amb discapacitat per fer un acte tan senzill com passar per una vorera o creuar un carrer. 

alumnes IE cadira rodes 1

El mapa de barreres arquitectòniques, que ha comptat amb el suport de MIFAS, l’han lliurat dies enrere al regidor d’Educació, Albert Ferrández, que qualifica la feina de “magnífica”.

El mapa de barreres arquitectòniques forma part de l’assignatura de Servei Comunitari, que han dut a terme els alumnes de 3r de la ESO de l’Institut-Escola.  

spot_img

El + Vist