12.5 C
Lloret de Mar

Els alumnes del menjador de l’Escola Pere Torrent col·laboren amb La Marató de TV3

Ho faran amb una parada on vendran manualitats, aquesta tarda (de 16.15 a 17 hores), a l'entrada de l'escola.

La Marató de TV3
La Marató de TV3

Darreres Notícies

L’Escola Pere Torrent recaptarà diners, avui, en favor de la Marató de TV3. Aquesta tarda, els alumnes vendran diferents manualitats que han fet amb material reciclat. Serà al preu simbòlic d’un euro.

La iniciativa sorgeix d’una activitat realitzada durant l’hora del menjador. Els estudiants, des de P3 fins a 6è de primària, van rebre la visita de dos superherois, que els van animar a realitzar tot una sèrie d’actes per a poder tenir els mateixos poders especials que ells. Una d’aquestes propostes és col·laborar amb la Marató de TV3, tal com ha explicat la responsable del menjador, Elsa Puig.

Entre les diferents manualitats, es podran comprar arracades, imans o clauers, entre altres objectes. A més, també es col·locaran unes guardioles per a que tothom que ho vulgui pugui fer el seu donatiu a la causa solidària. Segons Elsa Puig, és important que els més petits siguin conscients de les necessitats d’altres persones i de la importància de col·laborar en aquests actes.

 

La parada es col·locarà a un quart de cinc de la tarda, a l’entrada de l’escola Pere Torrent, fins a les cinc.

Enguany, la Marató de TV3 recollirà fons per col·laborar en la lluita contra el càncer, la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i la segona entre les dones. Es calcula que un de cada dos homes i una de cada tres dones tindran càncer al llarg de la seva vida. De fet, cada dia moren 28 persones per aquesta malaltia, és a dir, més de 10.000 a l’any.

spot_img

El + Vist